Coaching

Levensloopcoaching

Levensloopcoaching helpt u om antwoorden te krijgen op belangrijke levensvragen die bij u spelen. Het kan zijn dat u erover denkt om het roer om te gooien of een andere weg in te slaan. Levensloopcoaching kan u helpen om één en ander voor uzelf op een rij te zetten, maar ook om nieuwe mogelijkheden in uzelf te ontdekken waardoor er weer ruimte in uw hoofd ontstaat om uw eigen levensloop - uw eigen mozaiek - eens onder de loep te nemen en te zoeken naar nieuwe perspectieven.

Loopbaancoaching

Vaak sluipt het er ongemerkt in: uw dagelijks werk gaat op de automatische piloot. Voor uw gevoel komt er weinig uit uw handen en toch kost het u veel energie. Ondertussen knaagt er dat hardnekkige gevoel dat u misschien niet meer op uw plek zit en u zich afvraagt: "Moet ik dit blijven doen tot mijn pensioen?" Mist u de passie in uw werk? Heeft u het gevoel dat u zichzelf niet meer kunt ontwikkelen in uw huidige carrière? Of, bent u genoodzaakt zich op andere mogelijkheden te richten vanwege een reorganisatie? Loopbaancoaching kan u helpen om helder in beeld te krijgen waar uw (verborgen) talenten en krachten liggen en wat voor u de belangrijkste voorwaarden zijn voor plezier in werk. Met behulp van coaching kunt u zich (opnieuw) oriënteren op andere carrièremogelijkheden.

Koersonderzoek

Om scherp in beeld te krijgen waar uw kracht, talenten en mogelijkheden liggen, maak ik gebruik van het koersonderzoek. Soms kunnen aanvullende tests nodig zijn om meer inzicht te verkrijgen in uw mogelijkheden. Een capaciteitstest is bijvoorbeeld een middel om dat inzicht te verkrijgen. Voor het afnemen van dergelijke onderzoekenwerk ik samen met Triskellon HRM-service.

Wat valt niet onder loopbaancoaching? Mozaiek Loopbaancoaching is geen arbeidsbemiddelaar en biedt dus ook niet direct de mogelijkheden om u aan een andere baan te helpen. Wel kan Mozaiek u doorverwijzen naar organisaties die zich daarmee bezig houden.
"Het is verstandiger een kaars aan te steken, dan te klagen over de duisternis. Lao Tse"