Wie ben ik?

Ik ben Gerrie Halbersma, levensloop- en loopbaancoach. Het plezier en de energie die het me geeft om mensen verder op weg te helpen heeft me ertoe gebracht om mijn eigen coachingspraktijk op te zetten. Het geeft me voldoening om mensen weer in hun eigen kracht te kunnen zetten; om te zien hoe mensen opbloeien en aan de slag gaan met de verkregen inzichten en perspectieven.

Luisteren

Mijn werk kenmerkt zich door een oprechte en open aanpak, met aandacht voor ieders eigen verhaal. Ik ben een nieuwsgierig mens en anderen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren naar ieders verhaal. Luisteren geeft aandacht en erkenning voor de ander. Dat vind ik belangrijk in mijn werk.

Hart en ziel

Mijn interesse in mensen en hun verhaal. Dat is de rode draad in mijn werk en in mijn privéleven. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs en sinds jaar en dag ben ik actief in de mantelzorg, waar ik me met hart en ziel voor inzet. Naast mijn werk als loopbaan- en levensloopcoach ben ik Consulent Mantelzorgondersteuning bij Steunpunt Mantelzorg De Meerpaal. Het coachen van mantelzorgers, het onderhouden van relevante netwerken, het bevorderen van kennisdelen en een actief ambassadeursschap van mantelzorg vormen de belangrijkste kerntaken in die functie. Naast consulent ben ik bestuurslid bij het Overlegorgaan Belangenbehartiging Dronten.
"Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart. Confucius"